ΣΕΛΙΔΕΣ

Stoixima στο ποδόσφαιρο


powered by Agones.gr - livescore

PALIA LAIKA

ΠΑΛΙΑ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ 24ON LINE
Get your own Chat Box! Go Large!

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Σκόπια: “Δεν είναι θετική προοπτική για εμάς που η Κύπρος ανέλαβε την προεδρία της Ε.Ε»







Η Δημοκρατία της Κύπρου, σήμερα, έχει αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη οποία θα έχει για τους επόμενους έξι μήνες.

Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων δεν έχουν κάνει καμία αναφορά για την νέα ελληνικο- κυπριακή προεδρία στην ΕΕ, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της Προεδρίας τόσο οι αρχές όσο και οι αναλυτές των Σκοπίων δεν θεωρούν ότι έχουν θετική προοπτική για τη χώρα τους.

Κατά τη διάρκεια της προεδρίας από την Κύπρο, τα Σκόπια θα πρέπει να δοκιμαστούν με μια έκθεση προόδου που θα δημοσιευθεί το Νοέμβριο, ενώ στην πιθανότητα μιας επίσημης αξιολόγησης, θα πέσει ιδιαίτερο βάρος στις υποχρεώσεις των Σκοπίων και στην αντιμετώπιση των υποχρεώσεων τους προς την ευρωπαϊκή προοπτική, όπως αξιολογούν κύκλοι της αντιπολίτευσης.

Η Κύπρος αποτελεί το τελευταίο μέλος της λεγόμενης τρόϊκας που είχε την προεδρία επί 18 μήνες την Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με την Πολωνία και τη Δανία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της προεδρίας, τα ζητήματα που έχουν προτεραιότητα είναι η οικονομική κρίση, η ελληνική κρίση, το ζήτημα των μεταναστών και η διαδικασία της διεύρυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου