ΣΕΛΙΔΕΣ

Stoixima στο ποδόσφαιρο


powered by Agones.gr - livescore

PALIA LAIKA

ΠΑΛΙΑ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ 24ON LINE
Get your own Chat Box! Go Large!

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Τρομοκράτησε τους Σκοπιανούς η πρωτοβουλία της Suzan Bysiewicz





Πληθαίνουν τα εκτενή ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών σε Σκοπιανά ΜΜΕ για την Ελληνο-Αμερικανίδα Suzan Bysiewicz και την Έκθεση που έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα.


Η υποψήφια για μια θέση στην Αμερικανική Γερουσία, περιγράφει στην έκθεση της όλα τα ζητήματα που αφορούν την σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ. Συγκεκριμένα την Ονομασία των Σκοπίων, το Κυπριακό, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τις Διεθνείς συμβάσεις που διέπουν το Αιγαίο πέλαγος και την Ποντιακή Γενοκτονία.

Χαρακτηριστικό είναι το σχετικό δημοσίευμα της Nova Makedonija, όπου η αρθρογράφος ασχολείται με την Bysiewicz εφαρμόζοντας τις παλιές κομμουνιστικές τακτικές του “character assasination”. Η Ελληνο-Αμερικανίδα προβάλλεται να έχει “σχέδιο εξόντωσης” των Σκοπίων, να εφαρμόζει “ρητορική του Χίτλερ” και να υποστηρίζει ανοιχτά την… “γενοκτονία ενός λαού”.

Γεγονός είναι πως στα Σκόπια αλλά και την Διασπορά τους έχουν τρομοκρατηθεί από την δυναμική Ελληνο-Αμερικανίδα. Εκείνο που θα πρέπει να κάνει ειδικά η Ομογένεια μας στην Αμερική είναι να υποστηρίξει όσο μπορεί πιο σθεναρά την κα Bysiwiecz στον δρόμο προς την διεκδίκηση μιας θέσεως στην Αμερικανική Γερουσία.

Η πλήρης έκθεση που δημοσίευσε η Suzan Bysiewicz και έκανε αρκετούς γείτονες να χάσουν τον ύπνο τους μπορεί να βρεθεί εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου