ΣΕΛΙΔΕΣ

Stoixima στο ποδόσφαιρο


powered by Agones.gr - livescore

PALIA LAIKA

ΠΑΛΙΑ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ 24ON LINE
Get your own Chat Box! Go Large!

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ανεπιθύμητος στη Σάμο ο ΓΑΠ: Να φύγει από το νησί ο εθνικός προδότης!



Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία του Γιωργάκη στη Σάμο
Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων, στις οποίες ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται χαλαρός, να απολαμβάνει... αστακούς και ψαράκι, κυκλοφόρησε μέσω Facebook η παρακάτω αφίσα:
Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται... αιμοσταγής, και δίπλα, υπάρχει κάλεσμα των κατοίκων, να βρεθούν στις επτά το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Γιώργος Παπανδρέου, για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του στο νησί.

"Να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί!" αναφέρει η αφίσα, στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτηρίζεται "εθνικός προδότης" και... "ανεπιθύμητος"!
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για μια αυθόρμητη κίνηση κατοίκων του νησιού, στην οποία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο σύλλογος πολυτέκνων, ο κυνηγετικός σύλλογος και άλλοι.
Όπου και αν πάει ο ΓΑΠ οι Έλληνες του χαρίζουν απλόχερα την αγάπη τους!.
ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟ!

Όπως είναι γνωστό, από την 1η Αυγούστου ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στη Σάμο και διαμένει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο. Ο κ. Παπανδρέου συνηθίζει να τρώει σε παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Πυθαγόρειο.
Με παρέα του έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας -και όχι τη σύζυγό του, ντυμένος απλά, με γαλάζιο πόλο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο παντελόνι, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απόλαυσε θαλασσινές νοστιμιές στην κυριολεξία δίπλα στο κύμα, ενώ οι δύο σωματοφύλακές του, καθισμένοι διακριτικά σε τραπέζι που βρισκόταν σε μεγαλύτερο ύψος, παρακολουθούσαν τον χώρο.
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το δείπνο ξεκίνησε με γόνο καλαμαράκι, χταποδάκι και δυο αστακούς, ενώ για κυρίως πιάτο ο κ. Παπανδρέου επέλεξε μπαρμπούνια.
Όσο για το λογαριασμό; Φτώχεια καταραμένη… Ο κ. Παπανδρέου κλήθηκε να πληρώσει 190 ευρώ για το δείπνο των δύο ατόμων, ενώ τακτοποίησε και το ποσό που αντιστοιχούσε στο γεύμα των δύο σωματοφυλάκων του.
Στο ίδιο εστιατόριο το προηγούμενο βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός είχε κάνει το τραπέζι σε 23 άτομα.
Όλα αυτά, την ώρα που ο μέσος Έλληνας δεν έχει χρήματα ούτε για “Greek Souvlaki”, που λένε και οι τουρίστες.
NEWSBOMB.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου